Home » REFERENSER

REFERENSER

Har du varit kund hos mig får du gärna efterlämna dig en referens!
Det är bara att maila eller lämna på min facebooksida. Sidan är under ständig uppdatering!

Kristina & Edward

Vilka fina bilder! Vi blir glada varje gång vi ser bilderna och hur du har fångat de där speciella ögonblicken.

Nathalie & Sebastian

Gud vilka fina bilder! Vi längtar så till att få bilderna, de blev verkligen grymma!! Du är verkligen en jättebra fotograf. Tack så jätte mycket för de fina bilderna!

Erika & Mikael

Alltså såååå fina bilder! Vi blev helt själaglada nu!

Nathalie & Magnus

Bilderna är superfina! Grymt fotat! Tack för de magiska bilderna!

Eliisabeth Englund

Bilderna är så fina! Jag har så svårt för att välja mina favoriter, det kommer troligen bli en till beställning för att jag gillade så många!

Emelie & Jonathan

Så fantastiska bilder! Kan knappt bärga oss för att få se fler!

Emelli & Martin

Bilderna är jättefina! Tack!

Josefin & Magnus:

Åh vilka fantastiska bilder! Vi är supernöjda, det hade inte kunnat bli finare bilder! ☺ Återigen tack så väldigt mycket för att du fångade så fina bilder på vår bröllopsdag, det kommer vi alltid minnas! ☺

Anna & Carl:

Vi är jättenöjda med Jennifer och våra bröllopsbilder! Bra bemötande och fotograferingen kändes väldigt avslappnad.

Anna-Maria & Martin:

Vi är så nöjda med det personliga bemötandet och de fantastiska fotona på vårt lilla yrväder till charmtroll. Vi arbetar båda i ett serviceyrke och vet vad det krävs att leverera god service med både omtänksamhet och närvaro – och det lyckades Jennifer verkligen med. Vi anlitar dig gärna igen, Jennifer. Tack för ditt fina arbete!

Katarina:

Ååhh så vackra bilderna blev! Du är en riktig pärla!! Jag är super super nöjd verkligen! Kommer definitivt att rekommendera dig och anlita dig vid nästa tillfälle.

Hampus & Elin:

Finner inga ord, vilka otroligt fina bilder!

Greta med familj:

Bilderna är sååå himla fina!

Elena & Joakim:

Vi är supernöjda som alltid! Jättefina bilder, du har fångat dopet jättefint! Hoppas du aldrig slutar fotografera, vi vill anlita dig fler gånger!

Andreas & Amanda:

Bilderna är sjukt fina! Du är så duktig!

Felicia:

Jättefina bilder! Jennifer är väldigt bra med barn och fotograferingen gick lätt och smidig! Vi är supernöjda!

Stina & Stefan:

Det kändes kanon att det var just du som förevigade oss när vi var som finast. Kändes avslappnat och kul. Du var också fantastisk med barnen, det uppskattar vi! Tack för de jättefina fotona! Vi är supernöjda!

Emma & Arvid:

Bilderna är fantastiska! Vi är så nöjda & rekommenderar dig varmt.

Martina & Johan:

Vi är så glada att vi valde Jennifer för ettårsfotografering av vår dotter. Tyvärr fick vår dotter ont av tandsprickning just då vilket påverkade hennes humör avsevärt vid fotograferingen, men Jennifer hade en ängels tålamod och lyckades ändå ta många bra bilder på vår tjej och vi är så nöjda!

Johanna & Stefan:

Bilderna är fantastiska! Det var så roligt på fotograferingen.

Secil & Eray:

Bilderna är jättevackra, får inte nog av att titta =) tack för ett fantastiskt arbete!

Linda & Lasse:

Tack för de fina bilderna du tog av oss på vår bröllopsdag. Du fångade verkligen vår kärlek på bilderna o fick oss att slappna av. Vi är mycket nöjda och glada att vi fick kontakt med dig o rekomenderar dig varmt.

Elena & Joakim

Har vi sagt att vi är supernöjda med bilderna eller förstod du kanske det när vi valde alla?

Erika Olsson:

Älskar bilderna! Det blev så bra! Du är toppen!

Edita m. barn:

Barnen var glada, du fångade deras blickar och fick dem att le på bilderna och de var trygga. Du har fångat den lilla livliga tjejen jättebra och vi är nöjda!

Maria & Keivan:

Tack för de underbara bilderna!!! Vi är sååå nöjda, bilderna är hur fina som helst! Du är grym!

Tytti:

Du är duktig på att få en att slappna av! Jag är så nöjd med mina bilder.

Natalie:

Jag älskar bilderna! Dina bilder stärker mitt självförtroende något enormt, tack!

Sofie:

Jag tycker att fotograferingen med Jennifer var en rolig och väldigt professionell upplevelse. Hon fotade mig i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Hon hittade många bra platser där att fota mig på vilket gav otroligt mycket varierande bilder. Jag fick helt och hållet komma med egna idéer, men det kändes ändå ganska skönt att också få ta direktiv från ett proffs. Jag känner mig väldigt nöjd med fotograferingen och skulle gärna göra om det. Bilderna jag fick är i en helt annan klass än de jag har på mig sen innan.

Jens och Natalie:

Jennifer fick Jens känna sig bekväm framför kameran som är ovan vid fotograferingar. Vi hade roligt framför kameran och Jennifer kom med idéer om hur man kunde stå och vad man kan göra framför kameran för att få bilder i vår smak. Vi älskar bilderna och vi skulle aldrig tveka att låta Jennifer fotografera oss igen!

Ann-Sofie och Marcus:

Vi tyckte Jennifer var jätteduktig och trots den korta förberedelsen med att byta plats (pga dåligt väder) så hittade hon fina platser i huset att ta bilder på. Bilderna blev fantastiska! Vi är supernöjda och hon gjorde ett jättebra jobb. Bilderna hon tog med vidvinkel-objektivet var roliga och blev kanonbra!

Natalie:

Det är alltid roligt att bli fotograferad av Jennifer för hon har alltid nya tankar och idéer och får bilderna ljusa och fina. Blir alltid lika nöjd med bilderna hon tar.