Home » OM FOTOGRAFEN

OM FOTOGRAFEN

Jennifer Olsson, född 1990 i Göteborg.
Bor ihop med min man Tobias, dottern Alicia och hunden Hubbe.

Den bästa kombinationen är choklad och popcorn. Helst äter jag det på bio framför en bra film eller hemma i soffan framför en serie med min man. Jag har en förkärlek till vackra buketter och jag har gärna en bukett hemma, det är sådant som gör mig lite extra glad i vardagen. Andra saker som gör mig lycklig är att höra min dotter skratta, ta en promenad med hunden en solig vårdag och att se andra glada.

Jag har lätt till skratt, men gråter alltid lite (i smyg bakom kameran) när jag fotograferar bröllop. Under fotograferingen brukar jag skämta och bjuda på mig själv, allt för att mina kunder ska känna sig så bekväma som möjligt. Dock är jag tyst som en mus när jag smyger omkring för att fånga ögonblicken på bild, allt från första kyssen som gifta till ett bubblande skratt hos ett barn.

Förutom att fotografera så tycker jag om att laga mat. Går bara efter recept när det gäller bakning, annars har jag ingen aning om mängden salt jag hade i eller hur många champinjoner det ska vara. Både när det gäller maten och fotograferingen så går jag på känsla. Det är känslan jag gillar att fånga och få fram. Det är känslan som jag vill att mina kunder ska minnas när de ser bilderna efteråt.

Känner ni er nervösa och oroliga över att veta hur ni ska stå eller vad man ska göra under tiden vi fotar? Ingen fara! Detta är väldigt vanligt, jag fotograferar vanliga människor – inte modeller med flera års erfarenhet. Jag guidar och hjälper er under tiden vi fotar.


Jag & min dotter & hunden Hubbe

 

Företaget

Företaget startade 2010 med namnet Fotograf Jennifer Karlberg, när jag var 20 år. I början fotade jag bara porträtt, både för privatpersoner men även för företag. Sommaren 2011 fick jag äran att få fota ett bröllop och efter det är jag fast descripción.

2016 startar ett nytt kapitel, med det nya namnet ”Moments by Jennifer”. Jag kommer nu att endast fotografera bröllop och porträtt. Namnet syftar på det som jag vill fånga – ögonblicket.

Från och med hösten 2016 har jag även en fotostudio i Partille, 8 minuters gångavstånd från köpcentrumet Allum. Där fotograferar jag gärna barn och familjer. Välkomna!

Bröllopsfotograf i Göteborg Borås Varberg Kungälv Marstrand Tjörn Stenungsund

Företaget innehar f-skattesedel