Home » BRÖLLOP – INFO & PRISER

BRÖLLOP – INFO & PRISER

Ingen fotografering är den andra lik och till skillnad mot en vanlig porträttfotografering så kan man aldrig göra om en bröllopsfotografering. Ert bröllop går aldrig i repris! Så allt beror på hur jag som fotograf fångar er i ljuset, på den platsen och i det vädret som är just där och då.

Det kommer att synas i era bilder om ni har en fotograf som ni känner er trygga tillsammans med. För att lyckas fånga känslan sker inte av en slump, utan kräver noggranna förberedelser av mig som fotograf. Jag vill gärna veta så mycket som möjligt innan er dag, så att allt blir så perfekt som det bara kan bli. Jag åker alltid och kollar in platser med de vackraste vyerna och ställena med det perfekta ljuset, inför er dag. Tyvärr kan vi inte påverka vädret, så jag ser alltid till att vi har en plan B. Ni får självklart ha önskemål och vid provfotograferingen kan ni visa mig dessa.

Min styrka som fotograf är att med fantasi, spontanitet och glädje fånga det som händer och bevara känslan för alltid! Brudklänningen kanske ni säljer & brudbuketten kommer att vissna. Det är ringarna och bilderna som ni kommer att ha kvar, för att minnas er bröllopsdag.

Det är en ära att få föreviga någons bröllopsdag. Här finns svaren på de vanligaste frågorna. Det är bara att maila för att få bröllopsofferten, mina priser ligger ifrån 6000 kronor och uppåt. Skriv med datum och plats för ert bröllop och gärna så mycket information som möjligt, så går det snabbare för mig att ge er ett svar.

Jag är er bröllopsfotograf om ni:

  • Gillar att skratta och vara spontana
  • Vill ha några uppställda och traditionella bilder, men för det mesta gillar bilder som är tagna i ögonblicket
  • Gillar detaljer och vill fånga känslan i era bilder

Känns det lite jobbigt att behöva stå framför kameran? Oroa er inte! Jag guidar er genom hela fotograferingen. Jag är van vid att fotografera vanliga människor och inte modeller.