Home » Bröllop » Lite om checklistan
  • Lite om checklistan

    Inför mina bröllopsfotograferingar så får alltid brudparet fylla i en checklista. I checklistan finns det med punkter som är bra för brudparen att tänka på inför fotograferingen och en punkt är bland annat var vi ska vara om det regnar. För tyvärr kan vi inte styra över vädret, där kan även jag komma med förslag om det är svårt att komma på. Bra platser kan till exempel vara vid festlokalen eller under större träd (beroende på mängden regn) eller tak.

    Två andra punkter är vilka gruppbilder brudparen vill ha och om de kan tänka sig att sitta ner på fotograferingen. Många brudpar uppskattar att få sitta ner en stund, då man står väldigt mycket under dagen. Många tycker också att det blir lite mysigt att få sitta nära och mysa med sin partner. Självklart skyddar vi klänningen med filtar så att inte kläderna blir blöta eller få fläckar.

    Dessa två bilder är ifrån fina Emelli och Martin! Bilderna blev favoriter både för brudparet men även för mig. Den understa bilden valde brudparet som en förstoring och hänger nu hemma hos dem!