Home » Bröllop » Helgens brudpar
  • Helgens brudpar

    Detta vackra och superhärliga brudpar fotograferade jag i lördags ute på Öckerö. Ingen kan väl tro att det ösregnade tjugo minuter innan denna bilden togs? Helt galet vad det vräkte ner från ingenstans! Så välbehövligt för naturen, men inte riktigt vad vi ville ha då vi hade hittat en sån fin plats på Öckerö. Som tur är har jag alltid en plan b, som är inomhus eller under tak, med alla mina brudpar så helt katastrof hade det inte varit. Men både jag och brudparet hade is i magen och när vi kom fram till platsen så slutade det regna & solen sken igen!

    Nu är “andra halvlek” igång med bröllop, så nu är det bröllopsfotograferingar varje lördag fram till slutet av september. Alltid skönt med lite ledigt, men nu är jag så taggad inför alla bröllop!

     

    Ni har väl inte missat att ni kan hänga med “behind the scenes” på min instastory? Sök på @momentsbyjennifer på instagram så hittar ni mig. Förutom “behind the scenes” så kommer det alltid upp en första tjuvtitt från fotograferingarna där.