Home » Nyföddfoto » nyföddfotografering
 • nyföddfotografering

   

  Mellan sommarens bröllopsfotograferingen har jag även hunnit med två nyföddfotograferingar. Detta är ett koncept jag kommer lansera till hösten. Det har innan känts som att jag har missat denna delen av barnets liv, då jag gärna vill känna att jag kan föreviga alla familjens minnen – från bröllopet då ni två blev ett, till de första dagarna med er lilla bebis, dopet, den gosiga bebisrumpan och det tandlösa söta leendet när barnet har lärt sig att sitta till syskonbilderna.

  Men redan nu i sommar fick jag förfrågan om att föreviga två små sötnosar! Nedan ser ni en “behind the scenes-bild” som föräldrarna tog under tiden jag fotograferade. Alltid roligt att se hur det ser ut, då jag själv helt går in i fotandet och tänker inte alls på att det ligger handdukar på golvet (handdukarna är till för att stötta upp bebisen under fotograferingen) eller att familjens andra ögonsten – hunden – har gosat in sig i soffan. Självklart får håriga familjemedlemmar följa med, men meddela gärna detta vid bokning 🙂

   

  Så vill ni redan nu tjuvstarta och boka in en nyföddfotografering? Då är det bara att maila – fotograf@momentsbyjennifer.se
  Det är faktiskt bra att preliminär boka ett datum redan när bebisen ligger i magen, för bebisen ska vara mellan 4-14 dagar gammal för att få de här underbara sovande bilderna och i vissa perioder är jag fullbokad då jag bara tar ett visst antal fotograferingar i veckan. Skulle bebisen komma tidigare eller senare så bokar vi bara ett nytt datum!